ברוכים הבאים לאתר של המרכז לבירה ביתית , גלישה וקניה נעימה    : :

קירור

שיטת הקירור המומלצת למבשלים מרכז או מאבקה היא קירור ישיר באמצעות הוספה של מי קרח או מים קרים ישירות לתירוש , קירור זה אינו פוגם באיכות הבירה , יעיל , חסכוני ומהיר. לקפדנים ביותר – משתמשים במים שהורתחו והוכנסו למקפיא , לממהרים – משתמשים במי ברז שהוכנסו למקפיא או למקרר , הם בדרגת ניקיון מספיק טובה. נפח נוזלים חמים של בישול רגיל מרכז הוא כ8-10 ליטר , כדי לקרר נפח כזה יש להוסיף כ3-4 ליטר קרח למיכל התסיסה כאשר הברז מורכז , לשפוך עליו את הנוזלים החמים , לערבב , לחכות 10 דקות עד שהקרח מתמוסס ואז להשלים עם מי ברז ל20 ליטרים של תירוש , כאשר משלימים את המים לקחת קריאת טמפרטורה ולפיה לדעת אם להוסיף או להוציא קרח , טווח הטמפרטורה אליו צריך להגיע הוא בין 25-30 מעלות צלזיוס.

 

© כל הזכויות שמורות למרכז לבירה ביתית