ברוכים הבאים לאתר של המרכז לבירה ביתית , גלישה וקניה נעימה    : :

הקדמה

שם העמוד : המדריך לציוד וכלים – הקדמה

ניתן להתסיס בירה במגוון של כלים ומכלים : כלי פלסטיק או זכוכית ורק כאלה באיכות המתאימה למזון. לא כדאי לחסוך כמה שקלים ולקנות מיכלים להתססה שטיבם אינו ידוע , מה גם שהמיכלים האידיאלים לשמש כמיכלי תסיסה אינם נמכרים בחנויות לחומרי בנין או לכלי בית. הציוד המשמש בכנת בירה זמין בחנויות מתמחות להכנת בירה או להכנת יין. המדריך יתאר את תהליך בישול הבירה בקווים כלליים ויתמקד בציוד המשמש אותנו בכל שלב ושלב.

הנושאים אותם מכסה המדריך:

שלב מס' 1 – חיטוי הכלים

שלב מס' 2 – בישול התירוש

שלב מס' 3 – קירור התירוש

שלב מס' 4 – תסיסה

שלב מס' 5 – בקבוק

 

© כל הזכויות שמורות למרכז לבירה ביתית