בקבוקים באותו נפח של הבישול
פקקים ופוקק
צינורית פלסטיק ומקל מילוי
סוכר ענבים וקערה קטנה
ארגז לבקבוקי בירה – מומלץ
הידרומטר
משטף ועץ ייבוש
סוכר ענבים - לפני הבקבוק נוסיף סוכר תירס לבירה ע"מ להמשיך את התסיסה בבקבוק (ראה מדריך הכנת בירה). לשם כך נצטרך להוציא מעט בירה אל הקערה ולהמס בה את הסוכר , אז נחזיר את תמיסת הסוכר למיכל התסיסה.
צינורית פלסטיק ומקל מילוי – מקל מילוי מקל לנו על החיים בשלב מילוי הבקבוקים. מלכלך פחות , מהיר יותר וגם מראה לנו את הכמות המדויקת של אוויר שצריכה להישאר בבקבוק , פשוט ממלאים את הבקבוק עד הסוף , הנפח שלו שווה לנפח של האוויר שצריך להישאר בבקבוק.
פקקים ופוקק – די מסביר את עצמו. אם משתמשים בבקבוקים לא סטנדרטיים כדאי לבדוק שהם מתאימים לפוקק הידני , עם פוקק שולחני אין בעיה , הוא מתאים לכל סוגי הבקבוקים.
ארגז לבקבוקי בירה – יש דרך טובה יותר לאחסן ולנייד בקבוקי בירה? לקנייה אצל סיטונאי משקאות ובמקומות שמחזירים בקבוקים לפיקדון.
משטף ועץ ייבוש – מקילים על שלב חיטוי וניקוי הבקבוקים , המשטף חסכוני בחומר חיטוי ומאפשר חיטוי מהיר יותר לעומת מילוי הבקבוקים בתמיסת חיטוי , רק לחיצה קטנה והבקבוק מחוטא! עץ יבוש מאפשר אחסון נוח של הבקבוקים בזמן שהם מתייבשים.