לאגר
תוסס במקרר
לאגר
עם שמרי לאגר יתן תוצאה נאמנה למקור.
תוסס
יותר זמן מאייל - חודש בטמפ' של 10 מעצ
ובשל
כך צריך מקרר מיוחד לבירה.
מתכון :
1.5 קג רכז בהיר
2.5 קג לתת פילסנר
15 גרם כשות פרלה שעה
30 גרם כשות סאאז חצי שעה
15 גרם כשות סאאז 10 דק אחרונות
שמרי
לאגר 34/70 שני חבילות
דגשים
למתכון:
מתחילים
את הבישול עם 7.5 ליטר של מים . מבשלים את הגרעינים בטמפ' של 62 מעצ כשעה.
לאחר
מכן מוציאים את שק הגרעינים , מרתיחים את התירוש , מוסיפים את הרכז ולאחר ההמסה
מוסיפים
את הכשות שבמתכון לפי הזמנים המצויינים.
התחלת
תסיסה בחדר ממוזג וקריר , כאשר מתחילה פעילות בנשם יש להעביר את המיכל למקרר בטמפ'
של
10 מעלות צלזיוס לתסיסה של חודש.
להורדת המתכון לחץ כאן