ברוכים הבאים לאתר של המרכז לבירה ביתית. גלישה וקניה נעימה    : :
עגלת קניות

חומרי עזר ליצור בירה ויין

אנזים AMG

Amyloglucosidase hydrolyzes terminal a1,4- and a1,6-glucosdic bonds (glucoseglucose bonds) in polysaccharides (e.g., starch, dextrins, glycogen), removing glucose units sequentially from the non-reducing end of the molecule.

האנזים יסייע לסיים תסיסה תקועה ולייבש את הבירה , תסיסה תקועה בדרך כלל על צפיפות של 1.02 בשל רמה גבוהה של דקסטרינים הקיימים בתירוש.

האנזים משמש בהכנה של שיכר מפירות או דגנים עמילניים

עבור להגדלת פרטיםעבור להגדלת פרטים הגדל תמונההגדל תמונה
 

© כל הזכויות שמורות למרכז לבירה ביתית