כמה מילים על התחביב האהוב

אם אתה אוהב ללמוד דברים חדשים , אוהב בירה ולא מפחד לכלכך את הידיים או את רצפת המטבח , תוכל להכין את הבירה הטובה ביותר שטעמת מעודך, אצלך על הכיריים בבית. זה לא ידרוש ממך הרבה כסף או זמן, למעשה החלק הקשה בתהליך יהיה לחכות שבועיים לסיום התסיסה.

בישול בירה אינו חייב להיות מורכב או לדרוש ציוד מתוחכם אך מעניק תוצאות טובות , מאפשר להתנסות בבירות בטעמים חדשים ומעניינים שלא ניתן למצוא על המדף וגם מעניק סיפוק ביצירה מעשה ידיך. בישול בירה הוא תחביב בעל תשוקה, תשוקה של כל בשלן ליצור את כוס הבירה המושלמת, כזאת שתסחוט קריאת התפעלות מכל מי שישתה אותה, בישול בירה הוא תחביב המכיל צד אומנותי, כמו צייר המשתמש בחומרים וצבעים שונים על מנת לייצר מרקם ,ניגודיות ותמונה כך בבישול בירה בשלן מתכנן איך הבירה שלו תיראה, מה יהיה טעמה ומאזן את טעמו המתוק של הלתת עם מרירותה של הכשות.

 

בירה מבושלת זה מאות בשנים ומקפלת בתוכה רבדים שונים ומגוונים. חוץ מלהיות משקה מזין ומשכר. לבירה תרומה מכרעת בהתפתחותה של האנושות , לא פחות. בירה דחפה את האדם להפוך מציד למלקט. כלומר לעבור לגדל ולתרבת שעורה כדי שחומר המוצא לבירה יהיה זמין תמיד. לבירה חשיבות ושונות אזורית המעידה על תרבות ואופיה של המקום בו היא מיוצרת. בירה או שיכר מיוצרים במדינות שונות בצורה מסורתית מהדגנים ומהגרעינים הזמינים באותו מקום , לדוגמא סורגום באפריקה , תירס בארה"ב או אורז בסין.

גם אם אתה עומד לבשל בירה בפעם הראשונה וצריך סט ציוד מלא לבישול בירה וגם אם אתה בשלן מנוסה שמחפש אחר מבחר גדול של חומרי גלם לבישול בירה, יש לנו את המוצרים הנדרשים עבורך. במרכז לבירה ביתית. המטרה שלנו להפוך את תחביב בישול הבירה לקל ומהנה כמה שיותר. באתר תמצא מדריכים להכנת בירה, חומר קריאה ומידע  שיעזור לך להפוך לבשלן טוב יותר.

למידע נוסף לחצו כאן


סירים משולבים

מערכות מזיגה

מתכוני הבית




בירת חיטה בוורית


ישנה סיבה לכך שזהו המתכון האהוב ביותר... בירת חיטה מעוננת בסגנון קלאסי. קייצית ובעלת ארומה מתובלנת.

אותו מתכון בדרגת קושי משתנה!

מתאים למתחילים ולמתקדמים!



למידע נוסף לחצו כאן



הכי נמכרים


מספר המוצרים בסל : 0


מאמרים אחרונים


ערק

בארץ המושג ערק ביתי מחליף את המושג הכנת אלכוהול ביתי. כלומר אם מישהו שמזקק יגיד לכם שהוא עושה ערק בבית סביר להניח שהכוונה שלו היא שהוא מזקק שיכר מפרי. לא שהוא מעביר תזקיק דרך סלסלת תבלינים שמכילה אניס ושומר (זיקוק חם) או אפילו לא שהוא משרה תזקיק בצנצנות עם תבלינים 


סיידר תפוחים

שיכר המיוצר מתפוחים שהותססו. בדרך כלל עם שמרי יין . ברוב העולם שאומרים סיידר הכוונה גם למיץ תפוחים צלול וגם למשקה אלכוהולי הנוצר בתסיסה , שבו נעסוק. ישנה הבחנה בין מיץ תפוחים שעבר סחיטה , ללא סינון הנקרא סיידר תפוחים לבין המיץ המטופל העובר פילטרציה שנקרא מיץ תפוחים. 


מבשלות בירה בישראל

בישראל שנת 2014 צריכת הבירה עדין נמוכה , כ14 ליטר בממוצע בשנה. נתון שכל יצרני הבירה שואפים להגדיל. למרות הממוצע הנמוך של צריכת הבירה בארצנו , יש כאן מספר רב של מבשלות בירה , מעל ל20. או 21 מבשלות בירה בדיוק נכון להיום. מספר זה משקף את העובדה שקמה בישראל תעשייה צעירה של מבשלות בירה. 


צור קשר

השאירו פרטים ונציג מטעמנו ידאג לחזור בהקדם


logo בניית אתרים