המדריך לבישול בירה

בשלנים חדשים! למי שמבקר בפעם הראשונה באתר או למי שמתעניין בנושא ולא בישל עדיין , מומלץ לעבור על תהליך קבלת ההחלטות בבישול בירה ועל המדריכים הקיימים באתר. 



הכנת בירה חלק א - הקדמה

אם אתכנן את המתכון שאני רוצה לבשל ואקרא על הסגנון תצא לי בירה טובה יותר? כנראה שכן. הניצחון אוהב הכנה. עם הבנה וידע מעמיק יותר של התהליך אפשר לשים את האצבע מתי זה עובד. 

לחץ כאן

הכנת בירה חלק ב - חיטוי

ללא ספק השלב הכי חשוב בתהליך. כלים מחוטאים ותהליך עבודה נקי מבטיחים שרק השמרים ישגשגו בבירה ולא גורם אחר.

לחץ כאן

הכנת בירה חלק ג - בישול מרכז

חומר הגלם הפופולרי העולם לבישול בירה. בשל מחירו וקלות השימוש בו. בסיס מוכן להכנת בירה. לא קשה להכין איתו בירה טובה. בירה מצויינת זה כבר סיפור קצת אחר.

לחץ כאן

הכנת בירה חלק ג - בישול מגרעינים בלבד

חומר הגלם בו ניתן להגיע לתוצאות הטובות ביותר. המקום שבו אנשים עם ידיים טובות יכולים לבנות מבשלה לתפארת

לחץ כאן

הכנת בירה חלק ד - קירור

הקירור המהיר ביותר הוא הטוב ביותר

לחץ כאן

הכנת בירה חלק ה - תסיסה

האם יהיו לי בועות בנשם ? ואם לא מה זה אומר 

לחץ כאן

הכנת בירה חלק ו - בקבוק

השלב שבו הבירה מתחילה את חייה

לחץ כאן
logo בניית אתרים